НА АЗК WOG з’явилося ексклюзивне екологічне біопальне 95 eco+

30.10.2015

На автозаправних комплексах WOG з’явилося унікальне екологічне пальне 95 eco+, що виготовляється виключно на європейському заводі Орлен в Литві, та відповідно до європейських стандартів якості. За своїми характеристиками біопальне не має аналогів в Україні, покращує екологічні норми, дбайливо доглядає за паливною системою автомобіля, та значно дешевше ніж звичайне пальне А-95. Придбати 95 eco+ можна в усіх регіонах України лише у мережі

WOG за прийнятною ціною.

Генеральний директор компанії «ВОГ РІТЕЙЛ» Сергій Корецький переконаний, що такого пального в Україні ще не було: «Його три основні переваги - ціна, якість і екологічність. Цей біобензин виготовляється на Мажейкяйському нафтопереробному заводі компанії Орлен Литва і представлений тільки в мережі АЗК WOG».

Зазначимо, що біопальне компанії Орлен завдяки високим стандартам якості користується популярністю в багатьох країнах Європи, таких як Литва, Латвія, Польща, Україна, Чехія, Німеччина тощо. 95 eco+ безпечніше і корисніше не тільки для автомобіля, а й для його власника - завдяки якості та унікальному складу палива вихлопні гази не містять канцерогенних речовин, таких як поліциклічні ароматичні вуглеводні і бензапірен.

Тож відтепер, українські водії мають змогу користуватися біопальним, яке відповідає європейським стандартам бензину ЕН-228.

Відзначимо, що біопальне 95 eco+ не тільки вигідно відрізняється ціною і екологічністю, але й дбайливо доглядає за паливною системою автомобіля, підтримуючи її в ідеальному стані. Згідно з проведеними дослідженнями, високе октанове число палива дозволяє продовжувати термін служби свічок і використання моторного масла в двигуні нового автомобіля. А низька температура згоряння палива зменшує теплове навантаження на деталі циліндро-поршневої групи і систему охолодження.

Компанія Орлен займається нафтопереробкою і дистрибуцією паливно-мастильних матеріалів, має сучасні підприємства і потужності. Це дозволяє забезпечувати споживачів нафтопродуктами високої якості, завдяки чому добре відома у багатьох країнах світу.

wog 95 eco+

Views: 2317